Team

sylvia

Sylvia Wenselaars

Eigenares - Top haarstylist -
Visagist - Nagelstyliste

Ik ben Sylvia Wenselaars.
Al op zeer jonge leeftijd was ik bezig met alles wat met nagels haar en make-up te maken had. Mensen mooi maken, is dan ook mijn grote passie geworden. Inmiddels ben ik alweer ruim 10 jaar in het kappersvak werkzaam. Doordat ik diverse kapsalons heb gewerkt, heb ik ruime werkervaring op gedaan.

In oktober 2018 ben ik als zelfstandige begonnen onder de naam Created by Sylvia. Na een sprankelende start groeide mijn salon al snel uit zijn jasje. Ogen, oren en handen kwam ik te kort om mijn klanten de aandacht te geven die ze verdienen.

Vandaar dat ik wederom een nieuwe uitdaging aanga om mijn droom verder te kunnen uitbouwen. Maar dan op een andere locatie in een schitterend pand genaamd House Of Hair & Beauty. Met een enthousiast team zijn wij er helemaal klaar voor!

noel

Noël Voermans

Top haarstylist - Nagelstyliste

Ik ben Noël Voermans. Er was geen twijfel over mogelijk dat ik haarstylist zou worden. Met een moeder uit hetzelfde vak, wist ik het al op jonge leeftijd zeker; ik wil dat ook. Inmiddels heb ik 8 jaar ervaring opgedaan in een andere haarsalon en behoor ik nu tot het team van House Of Hair & Beauty.

Ik luister graag naar je wensen, want aandacht voor de klant staat centraal in de salon. Samen maken we een voor jou een passend kapsel. We blijven up-to-date van de laatste ontwikkelingen in de kappersbranche.

gastvrouw

Naam Gastvrouw

Gastvrouw

De meeste mensen zullen mij inmiddels al wel kennen aangezien ik in de vorige salon van Sylvia ook veel aanwezig was. Ik ben Els Wenselaars. Naast mijn huidige baan zal ik vele uurtjes in de salon circuleren. Als gastvrouw, ondersteuning en het verrichten van hand en span diensten. Dit alles om jou een warm welkom te geven. Ik kan niet wachten om je te kunnen ontvangen in de salon!